Steigerbouw Brabant

Welkom! Steigerbouw Brabant

Onze website staat op dit moment nog in de steigers.

Met veiligheid voorop biedt Steigerbouw Brabant voor een all-in prijs altijd voor iedereen een passende tijdelijke constructie in elke situatie. Verhuur van ons materiaal is altijd uitsluitend inclusief montage en demontage. Zo kunnen wij voor onze partners en opdrachtgevers veiligheid op hoogte garanderen.

Vanaf voorbereiding tot aan de oplevering demontage en vertrek van de laatste vrachtwagen met materiaal blijven wij betrokken bij het project. En realiseren wij altijd met succes de constructies die nodig zijn om een project te laten slagen. Van het begin tot het einde nemen wij alle zorg uit handen voor het bieden van een veilige tijdelijke constructie voor elke opdrachtgever.

Inbegrepen zijn werkopname en inmeten op projectlocatie, een gespecificeerde offerte met situatieschets, op-en-afbouw van de constructie, een rit retour voor aan-en-afvoeren van materiaal en twee weken huur. Aanpassingen en/of wijzigingen aan onze constructies door anderen dan Steigerbouw Brabant is ten alle tijden uitgesloten.

Al onze onderaannemers zijn professioneel steigerbouwer uit ons vast netwerk. Gecertificeerd en ervaren met eigen gekeurde PBMs. Voor staal steigers bouwen wij veelal met de merk en type: Layher - Allround en Layher - Blitz en Van Thiel United - Tube-Lock.

Wij staan gerand voor het geheel verzorgen van compleet het steigerwerk op ieder project waarbij veiligheid voorop staat. Voor langere termijn b2b relaties werken wij met vaste all-in tarieven. Zo bieden wij voor opdrachtgevers binnen de regio betere dekking met voldoende draagvlak voor het project.

Aan de hand van een aanvraag vindt er een afspraak, vaak op project locatie, plaats ter kennismaking en werkopname. Hierin worden op projectmatige basis alle details samen doorgenomen. Vanaf dan kunnen wij in kaart brengen wat er nodig is om het project met succes te realiseren. Wij stemmen met samen met onze relatie perfect alles af. Deze gegevens liggen te grondslag van het calculatie proces. Wanneer het tekenen en berekenen is afgerond komen wij met ons beste prijsaanbod tegemoet. Vervolgens kan u deze ontvangen in gespecificeerde verkoop offerte. Hierin bieden wij in elke situatie een passende constructie die aan het doel, eisen en wensen van de opdracht voldoet, met daarin de omstandigheden meegenomen.

Zo is in het laten verzorgen door Steigerbouw Brabant, op het gebied van realisatie van iedere soort tijdelijke constructie, alles tot in de puntjes is geregeld. Heeft opdrachtgever geen omkijken na het verzorgen van dit aspect van het project. En is het voor beide partijen duidelijk waar hum aan toe zijn. In samenwerking volbrengen wij ieder project met succes, vanaf de start tot aan de oplevering. Wij verhuren uitsluitend inclusief montage en demontage verschillende soorten constructies.

Wij verhuren uitsluitend inclusief montage en demontage verscillende soorten constructies.


Neem contact op met Steigerbouw Brabant:

Heeft u specifiekere vragen of vraag naar meer informatie, neem dan contact op met ons.

Ons team is klaar u van dienst te zijn. Ten alle tijden kunnen wij aanvragen ontvangen per e-mail. Daarbij verzoeken wij vriendelijk zoveel mogelijk gegevens en project details aan te leveren. Die wij vervolgens met alle aandacht in behandeling nemen.

Voor maken van een afspraak, meer informatie of wil u een offerte op maat? Dan zijn wij te bereiken op:


GSM & WhatsApp: +31 (0)6 211 454 11

Vaste telefoon: +31 (0)13 211 16 01
Algemeen e-mailadres: info@steigerbouwbrabant.nl

Steigerbouw Brabant     metselsteigers     hijssteigers     hangsteigers     Oppersteigers     Trappentoren     ondersteuning     inspectiesteigers       

  

© STEIGERBOUW BRABANT 2023 algemene voorwaarden links