Steigerbouw Brabant

Welkom! Op de dakrandbeveiliging pagina van Steigerbouw Brabant

Onze website staat op dit moment nog in de steigers.

Voor al uw steigerwerk en ondersteuning zijn wij de perfect aangewezen partner in de regio. Wij realiseren iedere werkvloer op gewenste hoogte. En bieden draagkracht op uw project. Waarbij veiligheid bij ons voorop staat.
Wij verzorgen ook kwalitatief goede dakrandbeveiligingen voor projecten vanaf minimaal 8 weken periode huur. Onze dakrandbeveiliging is constructief te vergelijken met de stalensteiger constructies die wij leveren. En wordt ook uit ons steigermateriaal opgetrokken.

Ideaal voor middel groten en grote projecten in de bouwsector. Voor utiliteitsbouw en grotere daken te beveiligen tegen val en doorrol gevaar tijdens werkzaamheden. Door onze dakrandbeveiliging zijn er minder gevallen van ongelukken. Wat de kans op letsel-, materiƫle- en- financiƫle schade aanzienlijk verkleint bij het werken op hoogte.Onder meer kunt u bij ons terecht voor:
  • metselsteigers
  • hijssteigers
  • hangsteigers
  • liften voor op project
  • oppersteigers
  • trappentoren
  • ondersteuning en inspectiesteigers

Steigerbouw Brabant:

Welkom op de homepagina van Steigerbouw Brabant.

Heeft u specifieke vraag of zoekt u naar meer informatie, neem direct contact met ons op.

Ons team staat klaar u van dienst te zijn. Ten alle tijden kunt u een mail naar ons verzenden die wij vervolgens met alle aandacht zullen behandelen.

Voor maken van een afspraak, meer informatie of wil u een offerte op maat? Dan zijn wij te bereiken op:

+34 602 44 58 93


info@steigerbouwbrabant.nl

Steigerbouw Brabant     metselsteigers     hijssteigers     hangsteigers     Oppersteigers     Trappentoren     ondersteuning     inspectiesteigers       

  

© STEIGERBOUW BRABANT 2023 algemene voorwaarden links